1000HM

1000hmlogo

 

Måske danmarks hårdeste MTB motionsløb?

1000HM er vel efterhånden en klassiker i dansk mountainbike! 1000 benhårde højdemeter på under 25 kilometer kørt på det dedikerede singletrack spor kaldet “Danmarks Tag” i skovene omkring Himmelbjerget.

Løbet arrangeres af Gl. Rye MTB og har sin egen hjemmeside og Facebookside, og er den bærende del af klubbens lille økonomi.

Se en drone video fra 2016 her:

 


Facebook Posts

Tilmeldingen til 1000 hjdm åbner inden længe!!! Vi er alle ramt af sommerferie og ungdomssløvsind så I må have lidt tålmodighed med os.
Beklager...
... See MoreSee Less

View on Facebook

1000hm shared MTB Festival Søhøjlandet's Præsentation af campen på MTB Festival Søhøjlandet. ... See MoreSee Less

Hvordan ser campen ud til MTB Festival Søhøjlandet 2017? Det giver vores egen Tomas B. Kolind Vilstrup et bud på i denne lille videosnas, hvor vi kort kigger nærmere på campens hjerte ved Det ny Sletten - FDF Sletten. Hvis du ikke allerede har sikret dig billetten til Danmarks første og største MTB-festival, så har du til og med 15. april til køre dankortet igennem vores tilmeldingssystem. 👉 Det sker på www.dgi.dk/mtbfestival 👈

View on Facebook

1000hm shared MTB Festival Søhøjlandet's Hvad vil MTB Festival Søhøjlandet?. ... See MoreSee Less

Hvad vil vi med MTB Festival Søhøjlandet 2017? Hvad handler festivalen om? Hvem kan være med? Spørgsmålene er mange! Vores egen Thomas Hviid Madsen gi'r dig her svarene. Læg i øvrigt mærke til, hvor fint han underbygger pointerne ved at gestikulere flot med arme og hænder 💪 👋 👍 Her er altså en mand, der mener det 😉 ! Hvis du vil se Thomas gestikulere med armene i virkeligheden, og ikke mindst være med til Danmarks første og største MTB-festival, kan du købe billet på www.dgi.dk/mtbfestival. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

View on Facebook